Avbestillingsvilkår
Avbestilling må skje skriftlig på mail til marked@geomatikk-ikt.no
Avbestilling er gratis frem til 30 dager før planlagt arrangement. Dersom avbestilling skjer senere enn 30 dager før arrangementet, men tidligere enn 1 uke før, blir kjøper fakturert et no show gebyr på 50% av totalsummen. Ved avbestilling senere enn 1 uke før blir hele totalsummen fakturert.

Vi følger til enhver tid myndighetenes påbud og anbefalinger. Om det blir endringer i samfunnet og retningslinjene fra myndighetene som gjør at arrangementet ikke lar seg gjennomføre – vil det bli en kansellering fra vår side. Noe som medfører at vi ikke fakturerer påmeldte deltakere.

Om arrangementet derimot kan gjennomføres fysisk på en trygg måte og i henhold til gjeldene retningslinjer, men man allikevel velger å avbestille etter utgåtte frister, vil man bli fakturert.

På bakgrunn av samfunnssituasjonen kan vi likevel komme i en situasjon hvor arrangementet flyttes eller gjennomføres digitalt. Alle påmeldte deltakere vil da få valget om de ønsker å delta på dette eller ikke, og pris vil justeres hvis digitalt. 
 
Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.